RSS

Valentine’s Day…ziua celor care şi-ar dori să iubească!

10 feb.

De ce oare se promovează Valentine’s Day ca fiind ziua îndrăgostiţilor? Oamenii îndrăgostiţi nu au nevoie de o zi  pentru a-şi exprima iubirea…nici măcar pentru a o celebra…Cum poate ca o zi să fie mai specială ca celelalte pentru un om care iubeşte? Cum poţi iubi mai mult într-o zi..sau de ce trebuie o zi specială să oferi…un cadou, o floare, o ieşire?…Nu, oamenii care iubesc nu au nevoie de această zi…Pentru că ei  trăiesc în fecare zI ce alţii  trăiesc  doar în 14 Februarie…Însă au nevoie cei care se complac în relaţii superficiale…le dă forţa necesară să se mai mintă o vreme că totul va fi bine…Singurul duşman al lor e însă dimineaţa zilei de 15 februarie…Deci nu e o zi a îndrăgostiţilor…În schimb e o zi care aminteşte celor singuri…cât sunt de  singuri…Şi e o zi care îi face să se simtă mai rău ca niciodată…mai singuri şi mai deprimaţi…E ciudat cum de Valentine’s Day…localurile sunt pline de cupluri…iubirea şi romantismul e peste tot…Unde sunt aceste cupluri în restul anului? Unde e iubirea respectivă care pluteşte în acea zi în aer? Se pierde? Se risipeşte?  Dacă e chiar pur sentimentul…nu ar trebui să existe în fiecare zi..peste tot aşa cum e atunci în această zi? Dar din păcate ..NU…Pentru că sentimentul de iubire şi de romantism din acea zi e la fel de fals ca această sărbătoare inventată de vânzătorii de felicitari…Cu toate acestea oamenii singuri îi invidează..fără să ştie  că aceste cupluri au o zi pe an de iubire…Pentru ca cei care se iubesc cu adevărat..rămân acasă nedând importanţă zilei şi nerezervând din  timp un loc în unul din localurile asaltate cu săptămâni înainte de cei care se pregatesc de această zi de parcă lumea s-ar sfârşi după!  Unora li se pare romantic să îşi ceară de soţie iubita…Tocmai în cea mai falsă zi din an…Mie mi s-ar părea mai romantic să o ceară în timpul unei certe …Dar fiecare cu felul lui de a fi… Valentine’s Day nu e ziua în care se celebrează iubirea…E mai mult o zi în care se celebrează  singurătatea oamenilor…şi  oferă unor cupluri o mostră din ce au parte alţii în fiecare zi, nu doar o data pe an…Aşa că …sincer..din partea mea..LA DRACU CU VALENTINE’S DAY!!!!

Reclame
 
5 comentarii

Scris de pe februarie 10, 2012 în Uncategorized

 

5 răspunsuri la „Valentine’s Day…ziua celor care şi-ar dori să iubească!

 1. Andrei

  februarie 10, 2012 at 11:34 pm

  Mi se pare corect. Din pacate, nimeni nu are curajul sa recunoasca faptul ca Valentine’s Day e doar o chestie de fatada pentru cei ce nu au parte de iubire. De ce nu recunoaste nimeni? Motivul e simplu: adevarul doare. Ba chiar al naibii de tare. In plus, e evident ca aceasta „sarbatoare”, importata de altfel, nu are nicio legatura cu iubirea. A devenit o chestie de marketing, la fel ca mai toate sarbatorile, alimentata de falsitatea oamenilor si de spiritul de turma. Daca e „pe trend” ,ce mai conteaza restul?

   
  • ravtouch

   februarie 11, 2012 at 8:42 pm

   Perfect de acord cu tine . Iubirea acestei pseudo sarbatori imprumutate ca multe altele , este o iubire comerciala ce dureaza .. o zi ?! Da , exact o zi . Prilej pentru marii negustori sa produca si sa scoata profit pe urma acestei iubiri limitate .
   Pe de alta parte , bine a spus Calin ca iubirea nu are termen de comparatie si nu ar trebui sa dureze o zi . Intr-o subtila si rezumativa descriere iubirea te aseaza intr-o continua sarbatoare sau , cel putin , asta ar fi normal si real .

    
 2. Sill the make-up artist

  februarie 12, 2012 at 10:38 pm

  Again!!!!!Sunt de acord cu tine 100%.Iubitul meu nu mi a facut nici macar de ziua mea…Nu ma ast sa imi faca de acest Valentine’s Day!! Si nu cred ca am nevoie de o zi gen 14 Feb ca sa ne demonstam ca ne iubim 😀

   
 3. Ana Maria

  februarie 16, 2012 at 2:43 pm

  sunt de aceeasi parere cu tine,de ce avem nevoie de o sarbatoare comerciala sa ne aducem aminte de dragostea dintre noi?

   
  • Călin Ignat

   februarie 16, 2012 at 2:47 pm

   Pentru ca in rest nu o simtim…si avem nevoie de momente de genul…sa ne mintim..La fel cum unii cred ca e iubire daca pun varful la brad impreuna de craciun…E iubire daca nu te intereseaya ca e un brad in casa..si iti ajunge sa fiti doar voi impreuna…

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: