RSS

Frica cea mare…REFUZUL!!!

13 mart.

Nu voi putea niciodată înţelege, cum unii oameni nu au nici o frică atunci când se bat, sar cu paraşuta, fac bungee jumping, alpinism sau chiar merg in războaie, dar le tremură genunchii atunci când trebuie să se apropie de o femeie.Ce poate avea o femeie atât de intimidant, de poate face şi pe cel mai puternic şi curajos bărbat  să se bâlbaie şi să aibă emoţii atunci când se apropie de ea? Oare are o armă secretă care  ne face să tremurăm in preajma ei? Cu siguranţă nu…bărbaţii sunt doar prea mândri să fie refuzaţi.

Principalul motiv pentru care bărbaţii intra în panică atunci când se apropie de o femeie, este frica de a fi refuzaţi. E un sentiment normal şi instinctual, la fel ca şi cel de a te teme de necunoscut.

De ce oare este mai greu acum să te apropi de o femeie, decât era în trecut?

În ultimii treizeci de ani, femeile au devenit mult mai independente, libere şi nu le mai este frica să aibă pretenţii. Iar dacă aceste pretenţii nu sunt înfăptuite, majoritatea femeilor nu vor ezita să treacă la următorul lucru bun. Asta face pe mulţi bărbaţi să se simtă confuzi şi pierduţi când vine vorba de a se apropia de o femeie fără să o sperie.

Majoritatea bărbaţilor, cred că ele, aşteaptă să facem primul pas perfect. Că se aşteaptă să fie făcut plin de respect, îndrăzneţ, dar nu foarte agresiv. Altfel vei fi catalogat drept un pervers, porc, sau chiar să fi acuzat de harţuire sexuală. Această presiune s-a transformat  într-un monstru, care face pe mulţi bărbaţi să renunţe chiar înainte să încerce.

Bărbaţii se plâng mereu că nu e uşor să facă mereu primul pas, în timp ce femeile protestează că au prea mulţi bărbaţi în jur care le tratează ca pe nişte bucăţi de carne.

Sfatul  meu: O femeie nu ar trebui să judece  un bărbat, decăt dupa ce umblă doi kilometri în pantofii lui, Ferragamo, iar un bărbat nu ar trebui să judece o femeie decât dupa ce umbla doi kilometrii în pantofii ei cu toc, Gucci

În jocul iubirii, bărbaţii stau în linie şi femeia face alegerea. Preţul pe care il poate plăti bărbatul care stă în linie, este refuzul. Preţul care trebuie să il plătească o femeie pentru că are dreptul să aleagă ..e atenţia…şi încă multă atenţie.

Majoritatea femeilor, nu işi dau seama cât de greu este pentru un bărbat să stea în linie şi să fie refuzat. Pe de altă parte, barbaţii nu stiu cât de greu e pentru o femeie să aibă în fiecare zi rabdarea de a analiza cu atenţie.

Sunt convins că dacă pentru o zi rolurile s-ar inverse, atât bărbaţii cât şi femeile ar fi mult mai înţelegători unul cu altul. Dar până atunci, bărbaţii trebuie să înţeleagă că alinierea şi refuzul sunt părţi simple ale jocului întâlnirii, iar femeile ar trebui să accepte faptul ca sunt privite şi admirate

Şi nu îşi pun egoul pe tavă stând la linie făcând primul pas.

Reclame
 
Un comentariu

Scris de pe martie 13, 2012 în Uncategorized

 

Un răspuns la „Frica cea mare…REFUZUL!!!

  1. Zpfe

    martie 15, 2012 at 8:34 am

    Si pe cat e de greu sa alegem.. asa e si cand trebuie sa refuzam. Niciodata nu stii daca ai facut alegerea corecta, e un risc aici, atat sa pierzi cat si sa castigi.

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: