RSS

Femeile…

15 mart.

Femeile, singurele suflete care te pot ridica până la cer, dar care te şi pot trânti de pământ mai tare ca nimic altceva. Femeile, singurele suflete care te pot face să te simţi cel mai frumos din lumea asta, când toată lumea te consideră cel mai urât, sau te poate face să te simţi cel mai urât când o întreagă lume  te venereaz…Femeile…te pot face să te simţi cineva sau să te simţi un nimeni. Femeile, singurele suflete care îţi pot face inima să bată sau să o facă să se oprească…Femeia, singura fiinţă care ne poate da viaţa, dar uneori,  care te face să ţi-o iei…Femeia, singurul suflet care a reuşit să îmi ia inima, dar singura de la care am speranţa că mi-o va aduce înapoi…Femeia, singura fiinţă pe care dacă o răneşti vei suferi…Femeia, singura fiinţă pentru care s-a inventat cuvântul…MULŢUMESC…MULŢUMESC!….

Reclame
 
3 comentarii

Scris de pe martie 15, 2012 în Uncategorized

 

3 răspunsuri la „Femeile…

 1. Ana Szollos

  martie 15, 2012 at 10:00 am

  Noi femeile? Suntem un univers de trăiri. Suntem pe cât de fragile, pe atât de puternice.
  Suntem capabile să plângem o noapte întreagă, iar dimineață să ieșim în lume afișând un zâmbet larg și înfruntând toate provocările cotidiene. Plângem atunci când suntem fericite și râdem atunci când suntem triste.
  Uneori suntem acuzate de sensibilitate excesivă, pentru că ne emoționează orice este frumos, o floare, o melodie, un zâmbet, sau amintirea cuiva drag… Plângem la nunți, plângem când o prietenă aduce pe lume un copil, plângem când cineva drag suferă, când pierdem o persoană apropiată, când suntem părăsite, când ne simțim singure și când ne este dor.
  Ne atașăm de locuri, de lucruri și de momente frumoase…
  Muncim cu dăruire, fiind capabile să fim și mame și soții și să avem și un loc de muncă. Și găsim întotdeauna timp pentru a fi alături de o prietenă care are nevoie de noi.
  Suntem capabile să trăim zile întregi cu un compliment și să visăm chiar și atunci când avem certitudinea că este prea târziu…
  Renunțăm la noi, ne abandonăm și ne sacrificăm în numele iubirii, dăruind totul copiiilor, soților, părinților, prietenilor…
  Uneori suportăm singurătate, umilință, violentă și nedreptăți doar din dragoste față de copiii noștri, cărora nu vrem să le luăm dreptul la o familie unită.
  Ne lăsăm rănite și apoi iertăm. Iertăm neobosit indiferența și răutățile oamenilor pe care-i iubim. Avem dureri capabile să ne distrugă sufletul, dar avem sufletul capabil să se regenereze cu o simplă îmbrățișare, cu un „iarta-ma”, sau cu un „te iubesc”.
  Iubim neobosit și necondiționat. Îi iubim chiar și pe cei care nu merită.
  Avem momente când suntem capricioase și imposibile, când obosim să fim perfecte și să ne prefacem că ne este bine. Pentru că în fiecare zi ascundem dureri fizice și sufletești, îndoieli, temeri, regrete, neîmpliniri…
  Uneori suntem percepute ca fiind complicate și pretențioase, fără să se știe însă că avem nevoie de atât de puțin pentru a fi fericite! Avem nevoie să fim alintate, ascultate, acceptate, apreciate, mângâiate… Suntem dependente de dragoste, de mângâieri și de cuvinte frumoase. Avem bucurii copilărești pe care nu ar trebui să ni le tulbure nimeni.
  Punem iubire în tot ce facem și în tot ce dăruim. Suntem frumoase, pentru că suntem delicate, tandre, sensibile, miloase, copilăroase și iubitoare. Suntem puternice pentru că suntem responsabile, prezente, atente, capabile, harnice și ambițioase.
  Avem priviri admirative care înfrumusețează orice lucru. Avem mângâieri care alină orice durere. Avem vorbe calde care încurajează.
  La mulți ani, frumoase doamne! Vă doresc să aveți tot ceea ce vă face fericite, să fiți sănătoase și iubite!
  Și să nu uitați nicio clipă că sunteți prețioase, puternice și minunate!

   
 2. Sill the make-up artist

  martie 17, 2012 at 12:24 am

  Reblogged this on Vasiliusilvia's Blog.

   
 3. romaniaindirect1

  martie 19, 2012 at 10:52 pm

  Femeia este un mozaic de sentimente, este un amalgam de dorinte, o pasiune de nestavalit dar totodata o floare delicata, un suflet pur si o dorinta vie, pentru ca este unica, aparte si nu se poate regasi niciodata in sufletul sau trupul alteia (oricat am cauta sau am spera). Cea mai frumoasa femeie din lume este cea care te iubeste cu adevarat si pe care o iubesti cu adevarat!

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: