RSS

Povestea oricărei… proaste

27 mart.

Iţi aminteşti când îţi doreai pe cineva care să ţină la tine, care atunci când te ţine în braţe să te facă să  uiţi de tot, care în loc de fluturaşi în stomac cum te-au făcut alţii care te-au rănit să simţi să te facă să simţi linişte? Care să te ia din lumea asta şi să te poarte într-o lume doar pentru voi în care totul e posibil? Îţi aminteşti când a apărut şi ţi se părea că e singurul lucru bun din viaţa ta? Timid, retras şi cu sufletul ciobit l-ai convins că nu îi vei face rău şi l-ai convins să te primească în camera unde în întuneric stătea sufletul lui, ascuns şi tremurând pe care l-ai chemat cu o voce caldă la tine şi i-ai spus…” Nu îţi fie frică..nu îţi voi face nici un rău”…şi el te-a crezut. Cu timpul a început să aibă incredere în tine şi să îşi dorească să te vadă cât mai mult şi cât mai des. Îţi aminteşti când a zâmbit prima dată şi ţi-a spus că ţine la tine? Te-a primit să faci parte din el…A fost ziua în care tu ai plecat…Îţi aminteşti cum în urmă nu ai lăsat nici o privire, nici un cuvânt…Credeai că îţi va fi mai bine, că aşa e cel mai bine…Îţi aminteşti cum spuneai că sunt lucuri mai importante decât el ? Timpul însă a trecut şi reuşeai în tot ce ţi-ai propus. Şi totuşi aveai un gol. Era un gol care nu putea fi umplut de nimic şi nimeni. Era lipsa lui. Şi într-o zi, te-ai întors la el. Cu teama şi emoţia că el nu te mai vrea, şi nu mai e al tău. Dar el era tot acolo şi te aştepta. Cu aceleaşi lacrimi în ochi cu  care l-ai lăsat când ai plecat şi cu aceleaşi braţe care nici atunci nu vroiau să îţi dea drumul să pleci.  Ai simţit că te-ai întors acasă şi nu înţelegeai cum de  ai putut pleca vreodată. El te privea zâmbind cu o lacrima pe obraz. I-ai sters lacrima şi i-ai spus că acum te-ai întors pentru totdeauna şi ca nimeni niciodată nu te va mai lua de lânga el  şi că acum te poate iubi din tot sufletul la fel cum vei face şi tu. El te-a privit şi ţi-a spus: “ Cum aş putea să te mai iubesc? Pentru asta am nevoie de un suflet. Am avut unul, doar unul şi ţi l-am oferit ţie…iţi aminteşti? Dar tu l-ai frânt şi l-ai distrus…cu ce să te mai iubesc? Te-ai întors la mine după mult timp, iar eu te-am aşteptat şi sunt la fel cum m-ai lăsat. Am aceleaşi lacrimi în ochi cu care m-ai lăsat, atunci de tristeţe, acum de bucurie, am aceleaşi braţe care nu vroiau să te lase atunci să pleci, dar care acum te strâng la piept…Eu sunt la fel, nu am schimbat nimic. Te-ai întors la mine aşa cum m-ai lăsat, dar ai uitat că ai frânt un suflet caruia acum îi ceri să te iubească…acum poţi doar..Să îţi aminteşti cum a fost!”

Reclame
 
7 comentarii

Scris de pe martie 27, 2012 în Uncategorized

 

7 răspunsuri la „Povestea oricărei… proaste

 1. cu zambetul pe fata

  martie 27, 2012 at 1:14 pm

  Iti amintesti ca toate trec? mereu trece…

   
 2. inutza13

  martie 27, 2012 at 6:55 pm

  ce frumos si deseori adevarat

   
  • Călin Ignat

   martie 27, 2012 at 6:56 pm

   sufletul unei persoane are o parte sensibila..care il poate frange…Putine persoane ajung la partea aceea..dar care ajung trebuie sa aiba mare grija..caci altfel nu va mai fi bun de nimic niciodata

    
 3. Romania in Direct!

  martie 27, 2012 at 9:13 pm

  Sufletul este un spirit incarnat. El inainte de a se uni cu trupul era spirit. De aici se poate trage concluzia ca sufletele si spiritele sunt identice – sufletele sunt spirite. Inainte de a se uni cu trupul, sufletul este una din entitatile inteligente care populeaza lumea invizibila si care imbraca temporar un invelis carnal pentru a se purifica si lumina. In afara de suflet si corp, in om, mai exista si liantul ce uneste sufletul cu trupul. Natura acestui liant este semi-materiala, adica intermediara intre spirit si corp. Liantul este necesar pentru ca ele sa poata comunica unul cu celalalt. Prin acest liant, spiritul insufleteste materia, si reciproc.

   
 4. dadatroll

  martie 28, 2012 at 2:19 am

  Vezi ca ce coment tiam bagat eu tia prins bine ca ai reparat tasta aia cu . si acuma nu se baga mai multe numaidecat mult mai rar. Parerea mea.

   
 5. Sill the make-up artist

  martie 29, 2012 at 9:31 pm

  Din fericire toate in viata trec…Superba postarea

   
 6. Alex

  septembrie 20, 2012 at 12:11 am

  Ai foarte mare drepatate in postarea ta, sper sa gasesti acel drum care te va duce unde vrei trebuie doar sa ai incredere in tine…..

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: